Ontspan in je hangmat

Een paar gesprekjes van de afgelopen week:

“Ik ben wel zenuwachtig. Volgende week vakantie, we gaan vliegen en ik merk dat ik toch bang ben voor Corona.”

“We waren met een groep van 12 reizigers nergens in het systeem terug te vinden. Gelukkig heeft Canadian Airlines ons enorm geholpen. Ik moest rennen en kon net op tijd het vliegtuig inspringen… spannend!”

“Die ene camping hebben we niet gedaan. Een supersteile helling die mijn man niet durfde te nemen. Hij zei: “dit gaan we echt niet doen.” Ik snap het wel: hij vindt het sowieso al hartstikke spannend om te rijden, en ik al helemaal!
Ik moet ook maar weer eens over mijn angst voor het rijden proberen heen te raken.”

Vakantie relaxed? Soms wel.
Vaak ook niet.
Ik heb de grootste ruzies meegemaakt op vakantie.
Ik zag vrienden terugkomen met een psychose.
Ik zag hoe het eind van een relatie werd ingeluid.
Of simpelweg ergernissen of angsten die makkelijker de kop opstaken.

Dus.
Ik wens je een geweldige tijd toe.
En ook een beetje een gewone tijd, waarmee ik bedoel dat je niet teveel last van stress hebt.

En anders weet je me te vinden.
Na de zomer starten er verschillende mindfulnesstrainingen waarin je leert om drastisch te ontstressen.

Mail gerust naar contact@stresslooswerken.nl om een kennismakingsgesprek af te spreken.
Zo, dat is geregeld.
Ontspan in je hangmat.

Hartelijke groet van Yvonne!

Call Now Button