Yvonne als spreker

Ontstressworkshops, presentaties en lezingen

 • Wil je in een workshop of presentatie ervaren hoe je bij het thuiswerken je energiek en productief blijft?
 • En wat Mindfulness daarin kan betekenen?
 • Wil je met een grote groep een eerste ervaring opdoen met Mindful Werken?

Ik geef met veel plezier lezingen, workshops en presentaties voor groepen van 10 tot 100 plus mensen.

Hierin maak je op een toegankelijke manier kennis met manieren waarop je kunt ontstressen, hoe je mindfulnesstechnieken hierbij kunt inzetten en hoe je dit in je dagelijkse (werk)leven kunt toepassen.  

Bijvoorbeeld omdat

 • je als team merkt dat je met elkaar een cultuur maakt van hard werken;
 • dat je klantgerichte instelling ervoor zorgt dat je altijd maar doorbuffelt;
 • als je elkaar als collega’s alleen maar hollend in de gang tegenkomt, op weg naar een vergadering, een meeting, een stuk dat af moet;
 • je het belangrijk vindt dat je als organisatie aandacht besteedt aan de veerkracht van je medewerkers.

Mogelijke workshops/presentaties/lezingen:

 • Ontstress- en Energieworkshop Drukte in je leven, rust in jezelf.
 • Energiemanagement in Coronatijd.
 • Hardnekkige (Werk)gewoontes: recepten om in de werkpuree te raken.
 • Emoties op de werkvloer. Kalmeer je holbewoner. Voor professionals die emotionele veerkracht nodig hebben.
 • Zelfzorgworkshop voor zorgprofessionals.
 • Hoe ontstress ik mijn afdeling? voor managers.

Yvonne van Iersel

Yvonne van Iersel is mindfulnesstrainer, psycholoog en onderwijskundige en eigenaar van StressloosWerken.
Ze werkt sinds 30 jaar in organisaties als trainer, consultant en coach en helpt professionals  om drastisch te ontstressen, effectiever te werken en makkelijker te leven met behulp van mindfulnesstechnieken.  

Ze is een zeer ervaren spreker en geeft met veel plezier interactieve lezingen/workshops voor groepen van 10 tot 110+ professionals.

In de lezingen/workshops:

 • wordt er samen gelachen
 • is er verstilling
 • ervaar je aan den lijve oefeningen
 • wissel je ervaringen uit
 • ga je naar huis met een praktisch voornemen dat je meteen gaat toepassen

Na afloop ontvang je als deelnemer audio-oefeningen waarmee je meteen kunt gaan werken en tips om mindful te werken en leven.  

De interactieve lezingen/workshops duren tussen 1,5 en 3 uur.

Referenties/Testimonials van klanten:

“Middels deze mail wil ik je even berichten dat ik heel veel heb gehad aan je workshop bij de Vrijwilligers- en mantelzorgdag. Ik heb heel veel aan twee dingen die ter sprake kwamen: ten eerste het concentreren op je ademhaling, hoe die komt en gaat, in- en uitstroomt. Het werkt zo goed en snel om weer in het heden te komen!Het tweede was dat je heel duidelijk maakte wat mindfulness ook is: je leeft nu…. en nu….. en nu….. Dat laatste gebruik ik nu elke keer als ik merk dat de spanning erg groot wordt en ik erg in mijn hoofd blijf hangen, en dat gebeurt op het ogenblik vaak door een vol programma met veel onalledaagse gebeurtenissen. Het helpt me enorm om mezelf weer terug te vinden en rust en zachtheid van binnen te ervaren. Ik ben heel blij met deze aanwinsten en wil je daarvoor heel erg bedanken. Het voelt als een groot cadeau!”

Ingrid Meijer

“For a well-being month that we were organizing for university students from University College Utrecht, we asked Yvonne to give a workshop about stress and perfectionism. She did a wonderful job and gave a group of around 25 students an interactive and fun workshop in which several techniques were discussed to be more mindful. The fact that most of the attendees were not Dutch was not a problem as Yvonne spoke English very well. She created a lively and trusting atmosphere from the very beginning and we all enjoyed the workshop very much. Would definitely recommend!”

Inge Corino, MindfulCo bestuur/Student University College Utrecht

“Zojuist een geweldige avond gehad met dank aan Yvonne van Iersel. Geweldig hoe duidelijk wordt uit gelegd dat gewoontes hardnekkig zijn en wat je eraan kan doen om van ongewenste gewoontes af te komen. Met een paar simpele oefeningetjes werd veel duidelijk. Yvonne bedankt!”

Salina van Gelder, Eigenaresse Curves Houten

“Graag wil ik je nogmaals bedanken voor de enorm leuke, open, inspirerende, ontspannen en ontspannende workshop gisteren. Ik denk dat het voor veel mensen een prima kennismaking met het concept mindfulness is geweest en eentje waarvan ze hopelijk de smaak te pakken hebben gekregen. En ik zelf heb ervan genoten.”

Jacqueline, Operations Manager

“De Mindfulnessworkshop heeft mij gebracht dat ik tijdens werken onder hoge werkdruk juist tijd moet nemen om te ontspannen, ook al heb ik die tijd niet. Die paar momentjes van ontspanning die ik nu op een dag pak, zorgen ervoor dat ik me weer prettiger voel en daardoor beter met de werkdruk kan omgaan. Yvonne bedankt voor de fijne workshop.”

Greetje, Medewerker Rechtshulp

Mail voor een lezing of workshop naar contact@yvonnetraint.nl of bel naar 06-53710122.

Voor lezingen werk ik ook samen met Athenas, www.athenas.nl. Klik hier om contact te leggen en een lezing te boeken of bel direct naar 06-39614617.