Gratis hulp om stressloos te werken en makkelijk te leven.

Mindfulness technieken: ik wens je toe dat je er vandaag mee begint. Het gebruiken van de technieken en doen van oefeningen levert resultaat op. Vind hier inspiratie en oefeningen om aan de slag te gaan.

Kussen Emotie

1. Ontstresspakket

Schrijf je in voor het ontvangen van het GRATIS Ontstresspakket met oefeningen om minivakanties te maken op je werkdag, innerlijke rust te vergroten en stress los te laten. Je ontvangt daarnaast regelmatig een tip in je inbox over hoe je mindful kunt leven en werken.

 

Kussen ontstresspakket

2. Emotiepakket
Schrijf je in voor het ontvangen van het GRATIS Emotiepakket met oefeningen om je emotionele veerkracht te vergroten. Je ontvangt daarnaast regelmatig een tip in je inbox over hoe je mindful kunt leven en werken.

 

Ontstress sessie Zoom

3. Ontstress-sessie
Ontdek in een telefonische gratis ontstress-sessie (30 minuten) welke stressgewoontes jouw effectiviteit en werkplezier dwarszitten. En wat je kunt doen om effectiever te werken en makkelijker te leven.

 

Meld je aan

Emoties

4. Les Emoties op de werkvloer

Online Minitraining Emoties (video) op de werkvloer over het vergroten van je emotionele veerkracht.  

 

 

Nieuwe werkgewoontes

5. Online les Nieuwe Werkgewoontes

Online Minitraining Nieuwe Werkgewoontes (video) voor professionals met hardnekkige stressgewoontes die echt gezonder willen werken en leven. 

  • Ontdek waarom (stress)gewoontes zoals perfectionisme, piekeren, doorbuffelen, conflictvermijden en doorjagen zo hardnekkig zijn (een soort snelweg in je brein)
  • Leer hoe je de snelweg verlaten kunt en nieuwe gewoontes kunt opbouwen
  • Voor gezonde gewoontes, effectiviteit op het werk – en levensgemak.

 

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Kijk hier voor mijn privacy beleid.