Niks mis met bang

Vroeger was ik bang op mijn werk.

Eerst liep ik hard weg van mijn angst.
Niet bewust hoor, het gebeurde gewoon automatisch.
Ik ging een tandje harder werken, pleasen, veel koffie drinken en ’s nachts een potje piekeren om alle doemscenario’s alvast te voorspellen en er oplossingen voor te bedenken. Ik haalde alles uit de kast om dat bang-zijn maar te bezweren en niet te hoeven voelen.

Daarna leerde ik hoe ik in meditatie naar mijn angst toe kon bewegen.
Er ging een wereld voor me open en het veranderde mijn leven.

En nu?
Angst speelt nog maar een kleine rol.
Ik ben wel eens bang. Eergisteren nog.
Heel af en toe ben ik heel bang.
Daar is niks mis mee.
Ik weet wat ik kan doen en wat ik kan laten.

Zou dat ook waardevol voor jou zijn?
Zeg op een bang moment deze week tegen jezelf: hee angst, welkom.

Wil je echt leren wat je kunt doen en laten met bang zijn, onzekerheid, drift, of ongeduld? Mail naar contact@stresslooswerken.nl voor een gratis en vrijblijvend gesprek om te overleggen hoe je dit kunt leren.

Hartelijke groet van Yvonne.

 

Call Now Button