(Lieverd,) Drie minuten heb je altijd!

Hanneke gaf deze gouden tip tijdens de tweemaandse training Drukte in je leven, rust in jezelf.

Wat was de aanleiding om mee te doen?

Ik heb piekmomenten op mijn werk. Er lopen dan bijvoorbeeld vier procedures en dan komen er 4 nieuwe cases bij. In die situaties voelde ik me niet lekker. Ik had last van misselijkheid, duizeligheid en hoofdpijn. Ik had thuis ook een korter lontje dan wenselijk (lacht) en ik merkte dat ik ook soms kortaf naar klanten dreigde te worden.

Wat heeft de training je gebracht?

Als ik nu in zo pieksituatie zit dan weet ik wat ik moet doen. Ik heb gewoon jouw technieken tot mijn beschikking. Ik zeg tegen mezelf: ‘Drie minuten heb je altijd, dat is zo voorbij!’ en dat maakt dat ik het dan ook echt toepas. Dat levert acute ontspanning op.

En ik merk dat ik me daar in het algemeen rustiger door ben gaan voelen.

Mijn klanten zeggen dat ze me ervaren als een rots in de branding. Dan dacht ik altijd: ‘ja maar zo voelt het niet..’. En nu voelt het voor mij ook van binnen zo!

Hoe is het met je fysieke klachten?

Die heb ik niet meer, dat is weg. Ik ben gewoon heel blij.

Hoe blij ben je op een schaal van 0 tot 10?

Nou dan ben ik wel 10 blij!

Aan wie zou je de training aanraden?

Ik zou het collega’s aanraden die over lijken te lopen. Als ik het goed inschat lopen er daar wel wat van rond in onze organisatie.

Hannie, senior jurist arbeidsrecht.

Blognummer: 220

Call Now Button