Stiltebendedagen voor drukbezette professionals die stilte zoeken. “Als je nog steeds te druk bent, heb je het niet goed begrepen”.

De volgende Stiltedag is op 22 december 2021. Zie hieronder alle informatie!

“Een diepe stilte, dat is alles wat wij nodig hebben”.

Als professional heb je innerlijke rust nodig om je veerkracht in de drukte van alledag te behouden. Dat valt niet mee. Je raakt soms de weg kwijt in de druk en de drukte die het leven met zich meebrengt.

Je hebt 100 dingen te doen.
En er is van alles waar je je druk over maakt; je hebt 1000 dingen aan je hoofd. In je drukke en verantwoordelijke baan ren je van deadline naar deadline, en heb je altijd meer te doen dan waar je tijd voor hebt. Je werk loopt vaak door in je privé-tijd, ook al zou je dat liever anders zien.
Maar soms moet het. Anders krijg je je werk helemaal niet af! Je hebt maar zelden tijd voor jezelf. De drukte om je heen geeft drukte in je hoofd. Dat maakt het soms lastig om te slapen, te ontspannen, of je echt eens even los te koppelen van je werk.

Genieten van je werk of even stilstaan bij waar je eigenlijk mee bezig bent schiet er ook bij in. Het lijkt je heerlijk om meer rust te voelen in je hoofd, in je lijf, en in je drukke bezigheden. Maar hoe je dat moet doen…en of dat zelfs wel kan? Je hebt geen idee.

Je verlangt naar stilte.

Wees welkom op de Stiltebendedag.

In stilte valt veel te vinden:

  • Een plek om jezelf op te frissen en op te laden.
  • Een ruimte waarin je jezelf beter leert kennen: bijvoorbeeld hoe druk het in jezelf is en hoe je zelf drukte maakt.
  • Je leert het los te laten. Door stilte om je heen leer je de plek van stilte in jezelf kennen. Stilte in jezelf die je mee kunt nemen in je dagelijkse drukte en hectiek.
  • Het biedt een plek waarin je vrede kunt ervaren.

Hoe ziet een stiltebendedag eruit? Je hebt twee mogelijkheden:

1. Stilte-in-drukte dag (22 december 2021)

Waardevol als je:

  • kennis wilt maken met stilte, aandachtoefeningen en Mindfulness
  • de combinatie van het uitwisselen van ervaringen met elkaar/praten en het in stilte verkeren nuttig en plezierig vindt
  • het thema ’drukte’ wilt onderzoeken

De training start in het 22 december 2021. Mail naar contact@stresslooswerken voor de data.

In de week van de eerste groepsbijeenkomst ontvang je ook de eerste mail.

Je sluit de training af met een individueel (telefonisch, skype of live) gesprek met mij persoonlijk om optimaal het geleerde te kunnen toepassen.

Kosten van de training zijn € 990 exclusief BTW.

Dit is inclusief technisch beheer van online leren, locatie- en cateringkosten.

Het online leermateriaal blijft tot je beschikking.

Corona

Veiligheid staat voorop. We hebben de laatste jaren veel goede ervaringen met online leren opgedaan. Daarom is dit programma online. Mèt de mogelijkheid voor individuele deelnemers om live aan te sluiten als dat nuttig en verstandig is.

Meld je aan voor de training door te mailen naar contact@stresslooswerken.nl.

Je ontvangt dan van mij een uitnodiging voor een doelengesprek, op grond waarvan je een goed definitief besluit kunt nemen om deel te nemen.

From now on the programme can be followed in English as well: find here all information!