Schrijf je in
voor het Mzine
met tips om Mindful
te leven & werken.

Als cadeau ontvang je een GRATIS Ontstresspakket met ontstressoefeningen voor ieder moment van de dag, zowel voor op het werk als voor thuis.


“Blij met deze cursus!”

Saya

Gratis Mindfulness-oefening

MENU

nieuwe-werkgewoontes-zes-maanden

Nieuwe Werkgewoontes: aandacht en veerkracht. 

 

Effectiever werken. Makkelijker leven. Echt veranderen. In jouw tempo. 

 

   

Herken je je in één van deze dingen? 

 

 

  

Hoe zou het zijn om aandachttechnieken (weer) structureel in je leven te gebruiken? Om gezonde en effectieve werkgewoontes aan te leren en toe te passen? Hoe zou het zijn om echt tijdig te stoppen en te pauzeren? Het hollen af te wisselen met momenten van rust? Grenzen aan te geven? Structureel vrijer te zijn van stress en je veerkracht te vergroten en je energie blijvend te kunnen inzetten? Hoe zou het zijn om je werk te kunnen loslaten als je thuiskomt en te kunnen genieten van je thuisfront?

 

eerder nog


Mindfulnesstechnieken hebben inmiddels hun waarde bewezen in het drastisch en structureel vrij te raken van stress.

Meditatiebeoefenaars hebben er al enkele duizenden jaren baat bij.

In deze tijd is er veel onderzoek gedaan naar mindfulness en meditatie. In een overzichtsstudie, waarin duizenden onderzoeken naar Mindfulness kritisch tegen het licht werden gehouden, werd geconstateerd dat in degelijk opgezette onderzoeken vier effecten telkens weer worden vastgesteld:

 

1. Mindfulness beoefenaars blijven kalmer onder stress

2. Ze hebben een betere focus en concentratie

3. Ze scoren hoger op samenwerkingskwaliteiten zoals empathie en hulpvaardigheid

4. Ze hebben een beter geheugen

 

Klik hier voor meer informatie hierover>>

 

Misschien geldt voor jou op dit moment één van de volgende dingen:


Dan is de training ’Nieuwe werkgewoontes! Aandacht en Veerkracht’ iets voor jou.

 

 

 

In de training leer je: 

 

Je gaat slim leren. Want je hebt het druk.

Nieuwe perspectieven; je leert het meest van elkaar

Je komt zes dagen bij elkaar voor nieuwe ideeën, inspiratie en onderlinge steun. Dat motiveert je telkens weer en geeft je frisse ideeën voor je eigen werkplek. 


Je leert het meest op je werkplek
Met behulp van regelmatige mailbox-inspiratie (het leermateriaal komt naar je toe), wekelijkse 2 minuten e-coaching (jouw tijdinvestering, daarop krijg je feedback op maat) en ontstresstechnieken-tijdens-je-lunchpauze leer je gewoon dagelijks terwijl je werkt, zonder reistijd en zonder te veel trainingstijd te verliezen. Zeer gedegen, super efficiënt en dè manier om echt te gaan experimenteren en integreren.
 
Bereik je doelen door te bouwen
Je bereikt je doelen door te bouwen. Je besteedt in dit programma geen tijd aan het uitgebreid analyseren van  problemen, of je te verdiepen in waar het allemaal fout ging, maar je wordt gestimuleerd in wat er al goed gaat en je bouwt hierop elke week verder met de ridicuul-kleinst mogelijke volgende stap. Daarbij werk je vanuit jouw persoonlijke vraag en wens: you dig where you are!


’Nieuwe werkgewoontes. Aandacht en Veerkracht’ vraagt je te gaan zitten
Je gaat mediteren. En dat werkt. Het is je beste coachingsproces. Om vrijer te komen van hardnekkige ineffectieve werkgewoontes (zoals perfectionisme, doorbuffelen, piekeren). Om jezelf diepgaand beter te leren kennen, essentieel voor jouw persoonlijke effectiviteit. Om nieuwe keuzes te kunnen maken en je veerkracht te ontwikkelen. Dat vraagt - naast moed - investering. Je traint je geest.

 

Trainingszaaltje Houten

 

Hoe is de opzet van de training?

 

Yvonne, heb jij enig idee hoe druk ik ben?

Als je bovenstaande leest, denk je misschien: dat is veel!

De praktijk leert: je krijgt resultaat door het doen van Mindfulnessoefeningen en het zetten van kleine stapjes. De hele training is erop gericht om je te helpen bij dat regelmatige oefenen en stappen zetten. Reken op een tijdsinvestering van 10 tot 20 minuten per dag. En weet dat er tijden zijn dat je niet oefent: je bent te druk. Geen probleem, het hoort erbij. Je kunt altijd opnieuw beginnen. 

 

Verder gebruik je de training op een manier die voor jou nuttig is:

 

’Nieuwe werkgewoontes! Aandacht en veerkracht’ is een training die investering van je vraagt. En daardoor gaat de training ook werkelijk een verschil in je leven maken.

  

Wanneer moet je niet aan de training deelnemen?

   

Data

Trainingsdagen:

22 november

20 december

15 januari 2020

19 februari 

1 april

29 april

 

Zoomsessies: Tweewekelijks in januari, februari en april op maandag van 12.15 tot 12.40 uur. De preciese data worden nog bekend gemaakt.

 

De individuele coachingssessies (live in Houten of per zoom) worden in overleg gepland.

 

Passen de dagen je slecht? Neem contact op over mogelijke alternatieven: contact@stresslooswerken.nl

 

Bonussen!

Kadootje

Ik vind het leuk je enkele aantrekkelijke extra’s te bieden. Als je aan het programma deelneemt, ontvang je de volgende bonussen:

  1. Gratis deelname aan de Stiltebendedag voor een collega/ vriend/ vriendin/ familielid.
  2. Je krijgt een online tiendaagse kennismakingstraining om weg te geven aan een collega, vriend of vriendin.

 

Ik geef me graag op voor een orienterend gesprek!

  

Vraag een doelengesprek en offerte aan

Voorafgaand aan de training bespreek je in een gratis en vrijblijvend doelengesprek wat je leerwensen zijn en hoe de training je kan helpen je doelen te bereiken. Mail naar contact@stresslooswerken.nl en maak een afspraak.

 

Steeds meer organisaties merken hoezeer Mindfulness­trainingen hun medewerkers kunnen helpen om effectiever te worden. Dus maak daar gebruik van. Wil je een offerte om in te leveren bij je bedrijf of organisatie? Laat het weten.

Wil je overleggen? Mail naar contact@stresslooswerken.nl voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Veel gestelde vragen

 

1. Yvonne, een half jaar? Dat is lang!

Ja een half jaar. Je hebt in dat half jaar rustig de tijd om in jouw ritme nieuwe dingen uit te proberen. Te ’mislukken’. Toch weer in je oude groef te schieten. Opnieuw te beginnen. Dingen uit te proberen in makkelijke én moeilijke situaties. Ondersteund te worden op momenten dat de waan van de dag het weer overneemt. Te ontdekken wat voor jou werkt. Je geeft jezelf ruimte en tijd. Zodat de dingen die je leert echt kunnen beklijven. 

 

2. Moet ik een half jaar investeren voordat ik effect merk?

Zeker niet: ik verwacht dat je na de startdag al geïnspireerd bent, kleine dingen toepast en het effect daarvan merkt. Deelnemers vertellen vaak na drie weken dat ze ineens merken dat ze anders met dingen omgaan. En onderzoek meet na twee maanden andere hersenactiviteit bij Mindfulnessbeoefenaars (verandering die samenhangt met meer rust en energie). 

 

2. Hoe kan ik mijn werkgever duidelijk maken dat dit een goede investering is?

Het is zeer verstandig om te investeren in de mentale veerkracht van drukbezette professionals; een werknemer met een burnout kost een werkgever gemiddeld €60.000.

Jouw werkgever heeft er veel belang bij als jij bewezen technieken leert die bestendig zijn en die je niet alleen over twee weken, maar ook over twee jaar nog toepast. Je volgt geen korte training waarin je tot prachtige inzichten komt - en na vier weken merkt dat je weer in je oude routine bent vervallen. In dit programma ga je na het inzichtmoment rustig aan de slag in de praktijk. 

 

3. Is dat Mindfulness niet te zweverig voor mij?

Mijn deelnemers zijn vaak breinwerkers: snelle denkers, wars van zweverigheid. Ze zijn verrast door het praktische gehalte en de toepasbaarheid van aandachtoefeningen.

 

Yvonne, ik heb graag een vrijblijvend orienterend gesprek met je.

 

Hartelijke groet,

Yvonne van Iersel

StressloosWerken

 

PS: Heb je nog vragen? Schroom niet om mij te bellen (030-2885278) of te mailen contact@stresslooswerken.nl.

 

 

 

Deelnemers over Nieuwe Werkgewoontes

 

"Ik ben van huis uit geen yoga-meisje, en hou niet zo van zweverig gedoe, maar ik ervaar deze cursus niet als zweverig (daar was ik in het begin een beetje bang voor). Het geeft me concrete oplossingen voor dagelijkse gekte.

Het geeft een praktische verbeter-mindset, waarmee ik weer grip kreeg en hou op mijn zeer hectische en drukke bestaan. Privé en zakelijk. Ik heb mijn energie en de rust in mijn hoofd weer gevonden.""

 

Margo, Productmanager

 

 

 

"Een cadeau voor jezelf! Wat er beloofd wordt op de website is ook daadwerkelijk wat je krijgt aangereikt. Mijn werkdagen bieden nog dezelfde uitdagingen als voor de training. Maar ik heb gereedschap aangereikt gekregen om er op een andere manier mee om te gaan. En dat maakt voor mij een wereld van verschil! De taken zijn nu weer een uitdaging, leuk om aan te gaan!"

Carola Oeldrich, Project Engineer.

 

 

"Ik heb je training aanbevolen aan diverse collega’s. Ik heb hen gezegd dat ik hen eenzelfde rust gun als ik met deze training gevonden heb."

 

Nel, pedagoog.

 

 

Het is grappig om te ervaren hoe ik aan de start van de cursus ongeduldig was in het mogen veranderen van werk- en andere gewoontes. Terwijl ik nu iets heb van: ik moet nog meer kijken, nog meer bewust zijn, nog meer aandachtig … en dan pas zal ik beter begrijpen wat ’veranderen’ voor mij / in mijn leven inhoudt, waar dat veranderen enkel oppervlakkig zou zijn, en waar van een meer diepgaande, structurele manier. Dus de wet van de traagheid lijkt mij te hebben bekoord – een ongewone ervaring! ;-).

 

Hanne, directeur.

 

 

 

 

 contact@stresslooswerken - jc webdesign
© stresslooswerken.nl