Schrijf je in
voor het Mzine
met tips om Mindful
te leven & werken.

Als cadeau ontvang je een GRATIS Ontstresspakket met ontstressoefeningen voor ieder moment van de dag, zowel voor op het werk als voor thuis.


“Op kerstavond heb ik familie hier te eten. Ik ga jouw mail voorlezen. Mooi om de kerstmaaltijd mee te beginnen.”

Ceciel

Gratis Mindfulness-oefening

MENU

mijn-werkwijze

Mijn aanpak en werkwijze


Lees hier wat mijn aanpak voor jou kan betekenen en hoe mijn werkwijze eruit ziet. 

Wat levert mijn aanpak jou op?

 

Er is een aangename drukte in jezelf, maar ook rust en stilte. Je hebt zin in de dag en wilt deze helemaal meemaken. Je geniet van alle momenten van deze dag en je beseft dat elk moment kostbaar is. Je voelt je ontspannen in dit moment. Je bent energiek en je brengt met helderheid en aandacht je dag door.

 

Je doet wat dit moment nodig heeft, zonder je te laten afleiden door allerlei andere zaken. Als het moment daar is, dan ben jij er ook! Je concentreert je op één ding tegelijk. Je bent er met je volle aandacht bij. Zo krijg je dingen echt gedaan. Je wordt een stuk efficiënter in alles wat je doet.

 

Je bent echt vrijer van je eigen gedoe. Je slaapt lekker en je begint je dag vol energie. Je ziet al in een vroeg stadium je neiging komen om weer in je oude patroon te schieten. Omdat je het vroeg en helder waarneemt, hoef je niet meer in die oude groef te vallen. Je weet dat je je neiging niet hoeft te volgen: je kunt iets anders doen en daar word je bijzonder blij van!

 

Je kijkt met mildheid naar jezelf en naar de dingen om je heen. Je kunt verantwoordelijkheid combineren met loslaten. Je ziet wanneer je streng bent naar jezelf en je omgeving en je kunt die strengheid ook weer loslaten. Dat maakt dat je meer dingen onderneemt, sneller resultaat boekt en een stuk makkelijker werkt en leeft.


Mijn werkwijze

 

Wat maakt de trainingen van StressloosWerken anders?

  • De trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor professionals met stress, toegespitst op je werk en je privéleven - en niet te vergeten de combinatie van die twee!
  • Door slimme combinaties van werkvormen kun precies leren op de manier die bij jou past. Degelijk en efficient. 
  • Uniek bij StressloosWerken : je krijgt, zonder dat het jou tijd kost, dagelijks ondersteuning.

      "Ik lees de inspiratie op de rand van mijn bed".

      "Ik kijk er elke dag naar uit!"

 

      " Zo ben ik er elke dag mee bezig"

  • Leer wat voor jou belangrijk is en gebruik een op maat programma. Begin met een basistraining, of  werk aan je emotie- en samenwerkingsstress omdat je hier vooral mee worstelt. Of neem de tijd om je hardnekkige werkgewoontes die je niet veranderd krijgt echt aan te pakken. Investeer in duurzame inzetbaarheid van jezelf en je medewerkers, omdat je weet dat stress in mensen maar ook in organisaties zit. Overleg in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek over jouw optimale leerroute.

 

In mijn begeleiding staat jouw oefenen voorop: daardoor ga je echt effect merken. Door zelf te investeren ga je echt baat hebben bij de training die je volgt. Ik stel daarbij alles in het werk om je te inspireren en te stimuleren om te kunnen gaan oefenen, hobbels te nemen, en verder te kunnen gaan.


Je kunt een beroep doen op de expertise
 die ik in dertig jaar heb opgebouwd als bedrijfstrainer, coach en psycholoog. Als ervaringsdeskundige (sinds 15 jaar beoefen ik Mindfulness) weet ik bovendien wat aandachtoefeningen opleveren en welke obstakels je kunt tegenkomen. Daardoor kan ik je extra goed begeleiden.


Ik geloof dat je kunt leren als er ook plezier is
. In Mindfulness gaat het altijd over het vergroten van je bewustzijn, zodat je keuzevrijheid groter wordt. Dat betekent dat je ook lastige, moeilijke of pijnlijke dingen kunt tegenkomen. In de trainingen is er ruimte voor dit alles. En daarnaast is er altijd ruimte voor plezier. Dit vind je in mijn trainingen, welke vorm de training dan ook heeft, terug.

 

Je leert vooral in je dagelijkse praktijk. Het is mijn grote missie om ’mijn’ resultaatgerichte professionals op praktische wijze gedegen te ondersteunen met bewezen technieken.

 

Veranderen gebeurt met de eerste kleine stap.

Dat maakt me erg nieuwsgierig naar welke concrete dingen jij nu kunt doen. Ik kijk altijd naar hoe jij vanaf het punt waarop je nu staat een stap verder kunt komen. Wat voor jou nuttig is. Ik ben daarbij gefocust op jouw sterke punten, en ik geef graag complimenten.

 

 

 

Klik hier om meer te lezen over de verschillende diensten van StressloosWerken.

 

 

 contact@stresslooswerken - jc webdesign
© stresslooswerken.nl