Schrijf je in
voor het Mzine
met tips om Mindful
te leven & werken.

Als cadeau ontvang je een GRATIS Ontstresspakket met ontstressoefeningen voor ieder moment van de dag, zowel voor op het werk als voor thuis.


“Ik doe dingen echt bewust in plaats van van hot naar her te rennen”

Judith

Gratis Mindfulness-oefening

MENU

emotie-management

Beter omgaan met emoties op de werkvloer

Een speciaal programma om mindful met emoties om te gaan en je (werk)relaties te verbeteren.

 

Voor wie

 

Thema’s van de training

 

 

 


 

 

Wat levert het op?

 

Hoe ga je leren?

 

Emotionele gewoontes en communicatiepatronen veranderen niet zomaar.

Inzicht is niet genoeg; je wilt rustig leren en toepassen. Daarom neem je een half jaar de tijd om te oefenen, experimenteren, mislukken, en weer opnieuw te integreren. Zo creëer je echte en duurzame verandering.

 

Investering gevraagd!

Dit is een training die inzet vraagt: het oefenen en experimenteren levert resultaat op.

Jouw intentie om te gaan oefenen voordat je de training start is belangrijk. En daarna kan er tijdens de training van alles gebeuren: je krijgt drukte, je merkt een motivatiedip, of het lukt even niet. Maak je geen zorgen: dat hoort bij het proces en de training is er juist voor bedoeld om je op die momenten te steunen. Daarom: heb je op dit moment de intentie om te oefenen (zonder dat je het kunt garanderen)? Welkom!

 

Wat zeggen vorige deelnemers over deze training

"Ik heb heel veel aan deze cursus gehad, ik ervaar dagelijks wat het me gebracht heeft en dat voelt goed! Ik ben veel rustiger, heb meer geduld (zoals ik al eerder zei: ik vind wachten niet erg meer…). Ik reageer kalmer op kritiek of onterechte verwijten. En een collega zei me onlangs dat ik rustiger was geworden! Langere meditatiesessies vind ik nog lastig in te plannen, maar ik ben al van 3 naar 10-15 minuten per (bijna elke) dag gegaan en word daar heerlijk rustig van. Ook pak ik overdag mijn momenten, achter het kopieerapparaat, bij de koffiemachine, of gewoon op de trap i.p.v. in de lift en dan heel bewust de trap oplopen." - Iepe, Managementassistente 

 

"Dat ik mijn eigen rustpunt kan zijn. Hoe rustgevend is die gedachte niet? Dat ik bij mezelf de rust kan vinden waar ik soms zo naar hunker. Ik herinner me nog hoe ik bij het horen van “hoe voelt je voelt nu?” dacht “neen, onmogelijk dat ik uit deze gedachtenstorm kan stappen en de rust en concentratie kan vinden”, maar al dra merkte ik dat bij het “en nu laat je aandacht stromen naar je knie” ik mezelf voelde ontspannen. Het was verwonderlijk hoe, ik tegen het eind van de oefening, versmolten lag met het bed en de rust zich zo waar in elk deeltje van mijn lichaam had genesteld. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de wereld rondom je een rustige en vreedzame plek geworden is, maar vanuit die haven van rust valt het beter mee om terug de wereld in te varen en te bedenken wat je volgende stap zal zijn." Hanne

 

"De moed zakt me soms nog steeds in de schoenen als ik merk dat verdriet of boosheid me komt opzoeken, maar ik beschik nu, nog meer dan vroeger, over een arsenaal aan gereedschap om er mee om te gaan.”

 

"Ik heb geleerd naar mijn podiumangst toe te bewegen. Een wereld van verschil."

 

Start

februari 2020.

Locatie groepsbijeenkomsten: Houten.

Zoomsessies: vanachter je pc, laptop. mobiel, waar je ook bent.

Individuele coaching: live of per skype. 

 

Bonussen

 

Kadootje 

 

Ik vind het leuk je iets extra’s aan te bieden dat waardevol is.

1. Als je aan het programma deelneemt kun je gratis deelnemen aan een Stiltebendedag in het jaar na deelname aan de training.

 

2. Tijdens en na de training ben je van welkom op het stilte-uur op maandagochtend in Hout

 

Doelengesprek

Voorafgaand aan de training kun je gebruikmaken van een gratis en vrijblijvend (telefonisch) gesprek. Op grond hiervan kun je een goede beslissing nemen. Mail naar contact@stresslooswerken.nl. of bel 06-53710122. 

 

Besluit je om deel te nemen? Dan maak ik een beknopte offerte op maat, met kort je doelen beschreven en de inhoud van de training, die je kunt gebruiken om aan je organisatie voor te leggen. 

 

Aarzel niet om contact op te nemen,

Yvonne van Iersel

Stressloos Werken

 contact@stresslooswerken - jc webdesign
© stresslooswerken.nl